Всички категории
5
6
7

Относно Tree Nest

В Tree Nest наистина обичаме Коледа. Основани на превъзходно майсторство, изтънчен стил и всеобщо веселие, ние революционизираме пазара на ваканционни домове. От концепцията до клиента, ние произвеждаме стойки за дървета и поли и извършваме целия процес вътрешно. Ние работим с търговци на дребно, за да произведем продукт, който отговаря на визията на марката, и тъй като ние правим всичко, можем да гарантираме, че отговаря на стандарти, бюджети и срокове.

В Tree Nest не пренебрегваме нищо и затова сме се посветили на създаването на красиви и експертно изработени стойки за елхи и поли, които държат самия фар на коледния декор — истински и изкуствени коледни елхи.

Поли|Щандове

Страст за създаване на тенденции в начина на живот

Дизайнерски отдел

Може да кажете, че коледният ни дух е този, който движи страстта ни да създаваме красиви, експертно изработени стойки за елхи и поли, които държат самия фар на коледния декор — истински и изкуствени коледни елхи. Нашият експертен дизайнерски екип работи в тясно сътрудничество с крайни потребители и търговци на дребно, за да създаде красива колекция от подбрани стилове.

Усъвършенствани и ефективни продукти

Фабрика

С цялата верига на доставки в наши ръце, ние можем да създадем завършен продукт, който да отговори на нуждите на търговците на дребно навсякъде по света. Искаме да си сътрудничим с вас, за да създадем продукт, който отговаря на вашите клиенти, и тъй като ние участваме във всяка стъпка от пътя, можем да гарантираме, че той отговаря на вашите бюджети и срокове.

Истинско изживяване

Маркетингов отдел

Нашият вътрешен маркетингов екип от специалисти по комуникации работи с вас, за да популяризира продуктите на Tree Nest за вашата клиентска база навсякъде по света. Никой не познава нашите продукти по-добре от нас и ние сме нетърпеливи да споделим знанията.

Ние обичаме да пазаруваме

Продажби

Нашият отдел продажби е отдаден партньор на търговците на дребно и работи в тясно сътрудничество с тях през целия процес на проектиране, производство и доставка. Ние персонализираме всяка поръчка, за да отговорим на нуждите на търговците на дребно.

Ще се радваме да помогнем

обслужване

Нуждаете се от помощ при избор? Имам въпрос? Свържете се с нас и член на нашия екип ще ви помогне да намерите перфектната стойка за елха или поли, които да отговарят на вашето виждане за празниците.

Новини & Събития

Основани на превъзходно майсторство, изтънчен стил и всеобщо веселие, ние революционизираме пазара на ваканционни домове.

Нов продукт през 2023 г. - Стойка за елха с шейни

Традиционната шейна и стойка за коледна елха, комбинирани по перфектен начин, правят коледната елха да изглежда по-подходяща за вашия модерен начин на живот.

Научете повече>
Пролетен кантонски панаир 2023 г

Три години по-късно ние сме толкова щастливи да разгърнем отново нашия червен килим на пролетния кантонски панаир 2023 Номер на щанда: 11.3 D 03-05 април 23-27 фаза 2.

Научете повече>

Свържете се с

нашите отдели

Дизайн

Търговците на дребно могат да избират от нашата красива колекция от подбрани стилове. Може да кажете, че коледният ни дух е този, който движи страстта ни да създаваме красиви, майсторски изработени поставки за елхи и поли.

свържете се с Valen Zhao
производство

С цялата верига на доставки в наши ръце, ние можем да създадем завършен продукт, който да отговори на нуждите на търговците на дребно навсякъде по света. Ние можем да гарантираме, че отговаря и на вашите стандарти, бюджети и срокове.

свържете се с Valen Zhao
маркетинг

Нашият вътрешен маркетингов екип от специалисти по комуникации работи с вас, за да популяризира продуктите на Tree Nest за вашата клиентска база навсякъде по света.

свържете се с Valen Zhao

Изтеглете тук нашата книга за търсене

Изтегляне >

Горещи категории